Makers en performers

ZelfportretFleur Notting
Fleur Notting (1983) studeerde in 2005 af aan de dansacademie in Arnhem. Daarna heeft ze enkele jaren in New York gewoond en zich verder ontwikkeld als moderne danseres. Ze was te zien in stukken van o.a. Michael Bodel en Lauren Holstein.
Ze vestigde zich na deze periode in Amsterdam en in 2010/2011 heeft haar dans- en theatervoorstelling Alice’s Island in verschillende theaters en op festivals in Nederland gedraaid.
In 2012 heeft Fleur de korte dansfilm Spoorslag in samenwerking met de NS opgenomen op station Amsterdam Sloterdijk en aldaar getoond voor het reizigerspubliek. De film is reeds genomineerd door Voarte (Inshadow Festival 2012 te Lissabon), Cinedans (2013 te Amsterdam) en werd tijdens de Nederlandse Dansdagen 2014 in Maastricht getoond.
Eind 2012 heeft Fleur stichting MINT opgericht. Dicht bij Zee is het eerste project van MINT en staat onder artistieke leiding van Fleur.

 

JudithJudith Bruynzeels
Judith Bruynzeels (1975) heeft zich na haar afstuderen aan de Academie voor Drama in Eindhoven toegelegd op het werken vanuit improvisaties met en voor jongeren. Zij heeft diverse jaren les gegeven aan de theaterschool Picos en educatieprojecten mede vormgegeven bij Theater Artemis te ‘s –Hertogenbosch. Vanaf 2005 is zij voorstellingen gaan maken met jongeren. Dat heeft geresulteerd in diverse samenwerkingen zoals o.a Almere Underground / Growing Up in Public en Koning Willem 1 College opleiding Artiest.
Naast het werken vanuit haar eigen organisatie JUDKA theatermakers geeft Judith viewpoints trainingen en is zij drie jaar als speler en gespreksleider verbonden geweest aan Klassekunst. Met twee interactieve voorstellingen is zij heel Nederland rondgereisd om via de voorstelling te spreken over thema’s die jongeren raken.

 

LydiaLydia Müller
Lydia Müller (1982) is afgestudeerd aan de Hogeschool voor Muziek en Dans in Rotterdam (Codarts). Zij danste o.a. in producties bij Wies Merkx, Relinde Moors, Rob List, Sabine Linz, Thomas Körtvelyessy, Wies Bloemen en Danstheater VOS.
Sinds 2009 werkt Lydia samen met de Argentijnse tangodanser Ezequiel Sanucci waarmee zij voorstellingen maakt waarin de fusie tussen Argentijnse tango en hedendaagse dans centraal staat.
Lydia en Ezequiel geven tangoworkshops en zijn internationaal te bewonderen op vele podia en festivals.

 

TimTim Schuitvlot
Tim Schuitvlot (1986) is in 2010 als Theatermaker aan de Fontys Academie in Tilburg afgestudeerd. Sindsdien woont hij in Amsterdam en produceert zijn eigen voorstellingen en is als acteur te zien in theaterproducties en reclames. Hij is sinds kinds af aan met spelen en dansen bezig geweest en heeft jarenlange ervaring in klassiek ballet (met een jaar dansvakopleiding op het conservatorium in Den Haag).
Tim was als acteur/danser ook al verbonden aan Alice’s Island, het eerste choreografische theaterproduct van Fleur Notting.

 

Sjors WijersSjors Wijers
Sjors Wijers (1989) heeft in 2012 de theateracademie in Tilburg afgerond. Sindsdien werkt hij als freelancer in en rondom het theater. Hij is werkzaam als acteur binnen verschillende producties voor film en theater en doet verschillende klussen als theaterdocent en regisseur. Tijdens zijn opleiding is gebleken dat hij een grote affiniteit heeft met fysiek spel en bewegingstheater en valt zijn organische bewegingsstijl ieder toeschouwer op.
Zomer 2013 is hij naar Singapore geweest om daar de korte film ‘Godverdomme Coffee’ op te nemen.
Sjors was eveneens als acteur/danser verbonden aan Alice’s Island, het eerste choreografische theaterproduct van Fleur Notting. Daarnaast danste hij mee in haar korte film Spoorslag.